Priser & Information

Priser & Information

Studio och i ditt hem

Studiofotograferingen sker i min välplanerade mysiga studio i Åkersberga. Sedan fotar jag den mer omfattande fotograferingen “on location” alltså hemma hos dig. Bor du i Stockholmsområdet ingår den servicen i fotokostnaden.

Investering

Det är viktigt för mig att alla ska ha möjligheten att köpa vackra bilder på sina barn. Därför har jag letat ihärdigt efter produkter med hög kvalité som är prisvärda för dig. Jag lämnar garanti eftersom jag vill att du ska älska dina produkter.

Vad ska du välja?

Du får hjälp att bygga ihop ett paket som passar just dig och dina önskningar för att kunna njuta av dina produkter i lång tid framöver. Det låter kanske avlägset men tänk vad glad ditt barn kommer bli när han/hon kan jämföra sin bebis med sig själv en dag.

Gofika

Står och väntar på dig när vi har ett bildvisningsmöte hemma hos mig, men självklart kan jag komma till dig då jag vet hur mycket det är att stå i med att resa med en liten.

Vad kostar en fotografering?

Du börjar med att välja vilken typ av fotografering du vill göra. Fotograferingskostnaden betalas innan fotograferingen och skulle vi behöva boka om fotograferingen på grund av sjukdom eller andra bekymmer som händer med en liten i familjen så kostar det så klart ingenting extra. Vid förlossningsfotografering gäller dock andra villkor.

  • Förberedande samtal per telefon eller skype där vi skräddarsyr din fotografering utifrån dina önskningar. Fundera gärna redan nu hur du vill använda bilderna för det kommer hjälpa till när vi tillsammans tittar på produkter, färgskalor, antal bilder etc. Jag har med mig en lång frågelista så att ingenting kommer lämnas åt slumpen.
  • Lån av rekvisita
  • Fotografering och redigering av ca 50 st bilder (OBS – inga bilder ingår i fotograferingskostnaden), hur lång fotograferingen är beror på litens vilja att komma ner i så kallad djupsömn. Vid er hemmahosfotografering är det beroende på hur mycket olika setuper vi kommit överens om men räkna med minst 2 timmar.
  • Personligt bildvisningsmöte under ca 1 timme där vi går igenom bilder och produkter till ert hem.

Det ingår inga bilder i fotograferingskostnaden utan de väljs ut och betalas i samband med bildvisningsmötet.
Vid fotografering utanför Stockholmsområdet tillkommer milersättning om 30 kr/mil.

 

1. Välj typ av fotografering

Nyföddfotografering

Jag erbjuder en unik och modern fotografering i två delar. Innan liten blir 10 dagar bokar vi in en klassisk nyföddfotografering med posering i studion. Den här fotograferingen är ca 1 timme lång och liten poseras i klassiska vackra poser ensam och tillsammans med föräldrarna. Det här är en slags minisession där liten poseras i ca 3-5 poser.
Sedan när miraklet blivit ca 1 månad och är lite mer vaken och kontaktsökande kommer jag hem till ert hem och förevigar hela er familj i ca 1,5 timme. Alla får vara med, storasyster eller storebror, katten, hunden ja även mormor, morfar, farmor och farfar är välkomna. Vi beslutar tillsammans hur just er upplevelse skall se ut.

Förlossningsfotografering

Ni kommer ha ett planeringssamtal med mig i god tid innan förlossningen så ni kan bestämma hur ni vill återuppleva er förlossning. Arvodet startar på 8000 kr, i arvodet ingår standby i 3 veckor och fotograferingen. Ett bildspel med er magiska förlossning, samt ca 40-60 bilder i svartvitt. Det här är ett paketpris vilket gör att ni behöver inte välja mellan bild eller produktpaket eftersom era bilder ingår i både hög och webbupplössning. Ni kan så klart köpa till produkter om ni så önskar, då gäller nedan prislista på produkterna.

2. Välj bild eller produktpaket

Stora bildpaketet

6 000 kr
  • 20 st bilder i webbupplöst format som du fritt kan använda på exempelvis sociala medier och framkalla i 10 x 15 cm och i högupplöst format för framkallningar i 30 x 40 cm

Lilla bildpaketet

3 000 kr
  • 20 st bilder i webbupplöst format som du fritt kan använda på exempelvis sociala medier och framkalla i 10 x 15 cm

3. Välj dina favoritprodukter

Lyx – 5 500 kr
Fotobok 25 x 25 cm, 12 st uppslag med alla dina favoritbilder. Boken är av högsta kvalité med ett UV-beständigt papper och åldersbeständigt bläck. Boken levereras i en exklusiv linnelåda där du väljer färg liksom på linneomslaget av boken. Du kan även välja att ha text tryckt på framsidan, trycket får sedan guld- eller silverfinish liksom utsidan av uppslagen för att matcha denna exklusiva handgjorda bok. Det här är den vackraste coffetablebook ditt hem kan ha.

Exklusiv – 3 000 kr
Fotobok 20 x 20 cm, 10 st uppslag med 20 – 26 av dina favoritbilder. Boken är av högsta kvalité med ett vackert matt papper och åldersbeständigt bläck. Välj vilken färg du vill ha på boken och få den att matcha din inredning.
Köp till – exklusiv linnelåda i valfri färg samt uvtryck (OBS endast vissa färger) på framsidan, för priser se flik köp till.

Klassisk – 2 000 kr
Fotobok 15 x 15 cm med 8 st uppslag med 16 av dina favoritbilder. Boken är av hög kvalité med ett vackert matt papper och åldersbeständigt bläck. Välj vilken färg du vill ha på boken och få den att stå på en liten bokhylla.

Köp till fotobok mini – 900 kr
Gör en kopia av din Fotobok i storlek 10 x 10 cm att ge i present till mor- eller farföräldrar, eller varför inte gudmor eller gudfar?

*Du erhåller ett utkast på boken som du sedan godkänner digitalt. Leveranstiden är ca 5 veckor då samtliga böcker handgörs.

Lyx
60 x 90 cm – 4 000 kr
40 x 60 cm – 3 500 kr
30 x 40 cm – 3 000 kr

Samtliga tavlor levereras med högsta kvalité på papper och ett åldersbeständigt bläck. Dessutom används endast museiglas som inte har störande reflektioner av sol eller annat ljus. Tavlan är färdig att hängas upp på väggen. Du kan välja din favorit från ett unik sortiment av ramar, allt för att göra ditt minne till ett unikt och vackert konstverk. Det går självklart att få unika mått eller moduler av tavlor till en tavelvägg. Då skräddarsys en offert bara för dig inom 5 arbetsdagar.
*Leveranstiden är ca 1 veckor efter att du godkänt utkastet.

Exklusiv
1 st 40 x 50 cm + 2 st 40 x 40 cm – 3 000 kr
1 st 30 x 40 cm + 2 st 30 x 30 cm – 2 500 kr

40 x 50 cm –
1 800 kr
40 x 40 cm – 1 600 kr
30 x 40 cm – 1 400 kr
30 x 30 cm – 1 200 kr

Samtliga tavlor levereras med hög kvalité på papper och ett åldersbeständigt bläck. Du kan välja mellan svart eller vit ram. Tavlan är färdig att hängas upp på väggen. Det går självklart att få ytterligare moduler av inramningar till en tavelvägg. Då skräddarsys en offert till dig inom 5 arbetsdagar.
*Leveranstiden är ca 1 veckor efter att du godkänt utkastet.

50 x 90 cm – 3 000 kr
50 x 60 cm – 2 500 kr

51 x 51 cm – 2 200 kr
40 x 50 cm – 2 000 kr
40 x 40 cm – 1 800 kr
30 x 40 cm – 1 800 kr
30 x 30 cm – 1 500 kr
20 x 30 cm – 1 400 kr
20 x 20 cm – 1 400 kr

Dessa unika trätavlor med din valfria bild på vackert, tåligt och UV-beständigt fotopapper monterat på en träskiva, sedan förseglad med lack som handmålas över fotografiet. Den är stilren, klassisk och vacker att bygga upp en stor fotovägg av. Jag skräddarsyr just din vägg med dina speciella mått för att skapa en vägg du kan njuta av i 10, 20 eller 50 år. Mängdrabatt tillkommer vid modul av trätavlor, då skräddarsys en offert till dig inom 5 arbetsdagar. Kanterna går att välja i svart eller vitt.

*Leveranstiden är ca 2 veckor efter att du godkänt utkastet.

Bildspel – 900 kr
Se dina bilder om och om igen till vacker musik.

App med dina favoritbilder – 700 kr
Vill du komma åt dina bilder när du vill? Köp till appen och dina bilder finns på telefonen.

Folderalbum – 400 kr
Köp till en uppskattad present till mor- eller farföräldrar, detta folderalbum i storlek 14×14 cm med 2 bilder och omslag i linne i svart eller vitt som står fint i bokhyllan.

Linnelåda till Fotobok Exklusiv – 700 kr

UV-text på Fotobok – 250 kr

*Digitala produkter levereras samma dag som bildvisningsmötet Övriga leveranstider är ca 2-5 veckor efter att du godkänt utkastet.

Bonusar vid bildvisningsmötet

Eftersom jag älskar den utskrivna bilden vill jag gynna de som väljer att bygga sitt egna paket, därför får du bonusar enligt nedan

2 st produkter av ditt val – Bildspelet med alla dina bilder, värde 1 200 kr.
3 st produkter av ditt val – Bildspelet samt Appen med alla dina bilder, värde 1 900 kr
4 st produkter av ditt val – Bildspelet samt Appen med alla dina bilder, 2 st fotobok mini, värde 3 700 kr

*Gäller samtliga produkter förutom de i “Köp till” fliken samt digitala filer.

OBS Reservation för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och färgavvikelser samt eventuell slutförsäljning.

babyfotograf-barnfotograf-nyföddfotograf-förlossningsfotograf-fairytalesbyanneli

Kontakt

2 x Holm AB
Momsnr: SE559114266501
Vivelvägen 15
184 34 Åkersberga

Telefon: 0733-706 700
Mail: anneli@2xholm.com