Om din nya fotograf

Om din nya fotograf

 

När jag äntligen väntade mitt första mirakel väcktes en gammal hobby till liv, fotograferingen. Jag har att brås på, min pappas morfar arbetade som fotograf huvudsakligen mot pressen, han gav i sin tur intresset vidare till sin dotter alltså min farmor som givit det till mig med hjälp av otaliga fotoalbum och tragglande med hur en kamera fungerar. Med dagens teknik så är dock möjligheterna en helt annan och de är verkligen oändliga. Jag ska ärligt säga att de senaste tre åren har varit de mest utvecklande och lärorika någonsin.
2014 satte jag mig in i hur jag kunde utveckla mig som fotograf. Jag har flera personer att tacka för detta men främst Ullis min absolut bästa vän. Aldrig hade jag trott att jag skulle arbeta som fotograf – Tusen tack för att ni berikat mitt liv!

Mitt varför

För att svara på det måste jag vara personlig, det gör mig inget men det är inte alla som kan vara det eller tycker om att andra är det. Så gillar du inte personligt, hoppa gärna till nästa avsnitt. Under 16 år har jag i perioder försökt bli mamma. När Olivia faktiskt var ett faktum och min högsta önskan besannades så lovade jag mig själv att jag ska finnas där för henne. Min pappa har alltid jobbat mycket och jag är lik honom på oerhört många sätt och det är ett av dem, min kärlek till att arbeta. Jag lovade att jag ska inte jobba lika mycket, jag ska inte vara borta i långa perioder i sträck och jag ska inte vara borta på julafton, födelsedagar eller skolavslutningar.

Därför vill jag vara min egen chef, jag vill kunna styra min arbetstid och fortfarande arbeta mycket men när det inte påverkar mina barn på ett negativt sätt. Självklart kommer jag jobba en helg här och där och även sent någon kväll i veckan, men jag kan avbryta en stund för att måla, sjunga eller kramas med mina tjejer. De är också anledningen till varför jag vill fota just din familj. Våra barn växer upp så fort och för att verkligen minnas hur små små fötter de har när de föds är genom att se dem på bild i förhållande till något som du vet storleken på, tex dina händer.

Vision

När nyblivna föräldrar vill anlita en babyfotograf med värme & kompetens som tar vackra och tidlösa bilder skall Fairytales by Anneli vara den första fotograf de tänker på.

Mission

Min mission är att för ett ögonblick stoppa tiden och göra de viktigaste stunderna i varje förälders liv oändliga. Jag kan garantera att varje del av konsten som skapas åt dig, för alltid kommer bli ett ovärderligt minne.

Affärsidé

Min affärsidé är att i ert bekväma hem ? eller i min studio locka fram en stund av kärlek & glädje som jag förevigar i fotografier. Fotografiet skapas för att bli en egen unik tavla eller bok till ert hem. Du kommer kunna välja högkvalitativa produkter som du kan glädjas åt under många år framöver och sedan ge vidare till ditt lilla mirakel. Du kan när som helst inom de efterföljande två åren beställa fler produkter, då min önskan är att bilderna för alltid skall vara en viktig del av ert hem.

Gift med Fredrik aka Mr. Perfect och vi har två små tjejer, Olivia född 2014 och Penny född 2015. De är mitt allt, min lycka i livet.

Vårt mål är att bo i ett varmt land under Sveriges mörkaste årstider, dels för att slippa minusgrader och dels för att kunna dyka bland vackra färgglada fiskar.

Jag har jobbat som busschaufför, driftledare, driftchef och trafikledningschef. Samtliga hos samma arbetsgivare under en period om 13 år.

Jag älskar kaffe, att lära känna nya människor, resa, titta på sport (helst NFL) och att få hjälpa andra att lyckas med deras drömmar och mål.

Jag tycker inte om trångsynthet, fiskbullar eller att gå upp på grund av att en väckarklocka ringer. Jag har blivit skadad under min tid som busschaufför då jag började jobba kl 04:30.

Böcker och tavlor

Min största passion inom foto är ändå att få se den färdiga bilden tryckt antingen i en bok eller inramad som en tavla. Det är så otroligt roligt att få designa och göra unika produkter till just ert vardagsrum. Jag printar och ramar in själv medens böckerna som jag beställer är handgjorda, med vackra papper och i linne.

babyfotograf-barnfotograf-nyföddfotograf-förlossningsfotograf-fairytalesbyanneli

Kontakt

2 x Holm AB
Momsnr: SE559114266501
Vivelvägen 15
184 34 Åkersberga

Telefon: 0733-706 700
Mail: anneli@2xholm.com