Förlossningsfotografering

 

 

Förlossningsfotografering

Ett ögonblick, inte likt något annat

Första gången du får se det lilla liv som vuxit i dig, hur fingrar, fötter, mun och hår ser ut på riktigt är obeskrivligt. Du kan inte sluta titta, klappa, dofta, och pussa. Det är en upplevelse som inte kan beskrivas i ord, det är din magiska stund och den är förevigt fängslande.

Du är helt plötsligt mer, denna lilla varelse behöver dig för att växa sig stark och du får för första gången i ditt liv uppleva en beskyddarinstinkt du inte trodde du hade i dig.

Snabbfakta

Fotograferingskostnad från 8 000 kr
Planeringsmöte Ja, hemma hos er eller via skype
Antal redigerade bilder ca 60 st i svartvitt
Bildspel Ja
Var Förlossningen på valt sjukhus
Tid Standby i ca 3 veckor, fotografering så länge det behövs

Att få sin förlossning dokumenterad, var det bästa vi kunde gjort! När man är helt inne i stunden med värkar, personal och fokus på att bebis ska komma ut så tänker man inte på vilken fantastisk stund vi som par/mamma & pappa egentligen är påväg att gå igenom. Men eftersom vi lyckades ha en grym fotograf med oss så blev det perfekt! Att sedan få se bilderna och filmen som Anneli skapat från våran dag tog oss tillbaka i en känslostorm! Fylld av lycka och glädje, att kunna få uppleva denna magiska stund igen men från ett annat perspektiv, framförallt mig som mamma som fick se det från en annan vinkel! Så Magiskt, så underbart! Utan tvekan det bästa!! Verkligen sån skillnad mot första förlossningen när man försökte dokumentera själv.. INTE alls samma känsla i bilderna.. Nästa förlossning är det självklart att boka upp oss hos Anneli igen!

Lollo Kagger

Förlossningsfotografering - Danderyds sjukhus

babyfotograf-barnfotograf-nyföddfotograf-förlossningsfotograf-fairytalesbyanneli

Kontakt

2 x Holm AB
Momsnr: SE559114266501
Vivelvägen 15
184 34 Åkersberga

Telefon: 0733-706 700
Mail: anneli@2xholm.com