Nyföddfotografering

Nyföddfotografering

Snabbfakta

Fotograferingskostnad 1100kr
Planeringsmöte Ja, via telefon eller skype
Antal redigerade bilder ca 50 st
Lån av rekvista Ja
Var Först i studion sedan hemma hos er
Tid ca 1 + 2 timmar
När Liten ska helst vara mellan 6-12 dagar för studiofotograferingen sedan ca 1 månad för Lifestylefotograferingen hemma hos er.

Minnen som bevaras för alltid

Jag erbjuder en unik och modern fotografering i två delar. Innan liten blir 12 dagar bokar vi in en klassisk nyföddfotografering med posering i studion. Den här fotograferingen är ca 1 timme lång och liten poseras i klassiska vackra poser ensam och tillsammans med föräldrarna. Det här är en slags minisession där liten poseras i ca 3-5 poser. För att du ska få dessa ljuvliga sovbilder på ditt lilla mirakel är det bäst om liten inte är äldre än 12 dagar. Du kan med fördel boka in din fotografering i god tid, jag vet att det inte går att planera exakt dag men tiden går ändå att förutse i de flesta fall med ca 3-4 veckors marginal.

Sedan när miraklet blivit ca 1 månad och är lite mer vaken och kontaktsökande kommer jag hem till ert hem och förevigar hela er familj i ca 2 timmar. Alla får vara med, storasyster, storebror, katten, hunden ja även mormor, morfar, farmor och farfar är välkomna. Vi beslutar tillsammans hur just er upplevelse skall se ut. Vid denna fotografering använder jag mig av en härlig teknik som heter First moments, du hittar mer info nedan.

Hur era fotograferingar än fotas lovar jag att de kommer göra att du för alltid minns hur små tår liten hade, att han eller hon faktiskt fick plats i din mage och hur beroende ditt mirakel är av dig. Jag vill inte att du ska glömma, det är en del av min mission.

Vi kommer ha en förkonsultation innan era fotograferingar där vi går igenom mål och syfte med fotografering. Vilka bilder ni vill se i ert hem och var, i vilka färger, typ av rekvisita mm. Det här är en perfekt tid att gå igenom alla era önskningar och innan vi ses kommer ni få en lista med frågor som jag kommer ställa, allt för att ni ska få just era drömbilder.

Vad är First moments?

Det är en teknik som utvecklats av Minna Burgess som gör att du som blir fotograferad fokuserar på din lilla skatt istället för att le stelt in i kameran. Ditt lilla mirakel kan du antingen hålla i famnen eller gosa med på en mjuk ottoman. Samtidigt kan din partner berätta varför han eller hon är så stolt över att få göra den här resan med just dig.

Moment design eller Beloved är en teknik som använts länge på kärlekspar och nu har Minna Burgess utvecklat den till relationen mellan nyfödd och förälder. Jag har haft förmånen att gå en utbildning för Minna i just First Moments och detta är en upplevelse som skapar ett lugn och mycket värme som du för alltid kommer minnas med hjälp av dessa bilder.

Vid en fotograferingen börjar vi med en klassisk studiofotografering där liten poseras på en ottoman. Sedan kommer ni föräldrar vara med och gosa, lukta, pussa och njuta av ert lilla mirakel och varandra.

Rekvisita

När ni fotar ert lilla mirakel via mig har jag massor med olika typer av filtar, pannband, mössor och kjolar. Det ni behöver informera mig om är hur ni vill använda era bilder, ska de bli en stor härlig tavla i babyrummet eller en fotobok till vardagsrumsbordet och vad går er inredning i för färger? Utifrån denna information skräddarsyr jag rekvisitan till just era unika bilder.

babyfotograf-barnfotograf-nyföddfotograf-förlossningsfotograf-fairytalesbyanneli

Kontakt

2 x Holm AB
Momsnr: SE559114266501
Vivelvägen 15
184 34 Åkersberga

Telefon: 0733-706 700
Mail: anneli@2xholm.com