Love letters

Love letters

“Proffsigt, men samtidigt varmt och personligt bemötande. Vi har fotat vår lilla tjej och bilderna är underbara! Vi är så nöjda!”

Viktoria Munoz Tigerschiöld

Nyföddfotografering med First moment

“Vi hade en jättefin fotografering med Fianeli Foto som fick vår lite blyga och reserverade kille att skratta och busa.”

Isabell Linnros

Barnfotografering

“Otroligt trevlig tjej med ett öppet sinne och fick min lite försiktige tvååring att släppa loss på två röda! Superfina bilder som vi värderat högt! Även lillebror släppte loss och njöt mkt av att vara i centrum på sitt andra fototillfälle med Anneli Jag vet vem vi anlitar om det blir bröllop i framtiden! Tack!”

Gabbi Simko

Barnfotografering

“Vi är nöjda föräldrar. Anneli gjorde ett otroligt jobb och vi är super nöjda med bilderna. Du har förverkligat vårt önskan. Ett minne för livet♥️♥️♥️tack så mycket Anneli.”

Natalia Tozlovanu

Nyföddfotografering med First moment

“Tack snälla för dom gudomligt vackra söt underbar bilderna du tog på mig & Loui!
Du är grymt bra med barnen under tiden du fotar, du fick honom att bli nyfiken och intresserad av allt runtomkring, du valde ut en så fin o härlig plats som gjorde bilderna perfekta!
Vi är så nöjda!

Kram Malin Niklas o Loui”

Malin Nyman

Nyfödd- och Barnfotografering

“Superbra service, personligt och professionellt bemötande, proffsig och medveten “hantering” av bebisen. Underbara bilder och ett jätte fint bildspel som jag aldrig vill sluta titta på! Rekommenderas starkt!”

Alexia Alfredström

Nyföddfotografering med First moments

“Behövs väl inte säga så mycket förutom att Annelie är grymt proffsig och vet vad hon håller på med! Återigen stort tack!!!!”

Vasilis Silliviridis

Nyföddfotografering med First moments

babyfotograf-barnfotograf-nyföddfotograf-förlossningsfotograf-fairytalesbyanneli

Kontakt

2 x Holm AB
Momsnr: SE559114266501
Vivelvägen 15
184 34 Åkersberga

Telefon: 0733-706 700
Mail: anneli@2xholm.com